Meld je via B-Bot.nl kosteloos aan!

Klik hier als de e-mail niet goed wordt weergegeven.

NOT2019 | Nieuw: Stad Mat | Coming soon: spelmatten

Bee-bot
Image

NOT 2019

Van 22 t/m 26 januari staan wij op de NOT in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de beurs zijn al onze Bee-Bots, matten, leskaarten, accessoires en nog veel meer te bekijken én uit te proberen! Zorg dat je scherp bent, want iedere dag kun je één Bee-Bot winnen!

 

Kom je ook? Wij staan in hal 2, tegenover het programmeerplein bij stand E075. Via de onderstaande button kun je je aanmelden. 

Psst... Kom je langs op onze stand? Pak dan gelijk een mooie korting mee op je volgende bestelling!

STAD MAT: EARLY BIRD ACTIE

We hebben een nieuwe mat in onze webshop staan: de Stad Mat! De mat, ontworpen door Nicky Pellaers van Meester Nicky TV, is zo gemaakt dat je er meerdere leuke opdrachten mee kunt uitvoeren. Deze gigantische mat stuurt leerlingen bijvoorbeeld op pad om boodschappen te doen of om de post op te halen en is inzetbaar tijdens iedere les! Denk hierbij aan het trainen van kleur- en letterherkenning, lezen, associeren en rekenen.

 

  •         XXL (1.80 m x 2.70 m)
  •         24 verschillende gebouwen
  •         Inclusief 10 werkvormen
  •         Iedere les inzetbaar

 

De release van deze mat is tijdens de NOT. Loop dan gerust even langs op onze NOT-stand om de mat in het echt te zien. De maker van de mat, Nicky Pellaers, is woensdag ook op onze stand om een Stad Mat te verloten!

 

Voor de Early-Birds is de Stad Mat nu tijdelijk met €25,- korting te bestellen! Wees er snel bij, want deze actie geldt maar t/m 27 januari. Vanaf 28 januari wordt de Stad Mat verzonden.

 

 

COMING SOON

Binnenkort zijn er 2 nieuwe matten in de webshop te vinden, de GanzenBot mat en de Botopoly mat, beide ontworpen door ons eigen ontwerpteam. De matten maken het mogelijk om te gamen en leren tegelijk! De games dagen de leerling uit en bevorderen de samenwerking. De matten zijn allebei geschikt om er met meerdere bots tegelijk op te spelen. 

 

De GanzenBot mat is gebaseerd op Ganzenbord en de Botopoly mat is een combinatie van Monopoly en kwartet. Beide matten worden geleverd met spelinstructies en/of lesmateriaal.  

 

Deze nieuwe matten verschijnen binnenkort in onze webshop. Hou Facebook in de gaten!

Image

Volg ons voor de leukste lesideeën, winacties en nieuwtjes:

Image

Contact

Bieslook 2E, Didam
Image

Website

www.b-bot.nl

Is deze nieuwsbrief niet voor u bestemd? Klik dan hier om u uit te schrijven. Zeker weten dat u ook onze volgende nieuwsbrief ontvangt? Klik dan hier.


Benieuwd naar nóg meer tips, lesideeën of nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Twitter!