Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Klik hier als de e-mail niet goed wordt weergegeven.

Gratis InO-Bot in de top drie van 2018!

Image

Hallo B-Bot vrienden,


Allereerst willen we jou fijne feestdagen en een voorspoedig 2019 wensen. We gaan van 2019 weer een schitterend en leerzaam jaar maken.

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Wat gaan we in deze editie behandelen?

We zullen onze goede voornemens voor het nieuwe jaar aan jullie vertellen en we maken de 'MEEST...' TOP 3 van B-Bot.nl bekend met daaraan gekoppeld een prachtige kerstloterij: win een InO-Bot. Lees snel verder!

 
 

DE B-BOT.NL MEEST... TOP 3

Het jaar 2018 was een prachtig jaar, we merken dat steeds meer scholen geïnteresseerd raken in “Programmeren voor Kinderen”. Dat is mooi om te horen want we mogen in ons kikkerland natuurlijk niet achterblijven bij de landen om ons heen. Maar wat is nou eigenlijk het meest populaire product, het meest waardevolle product en het meest bekeken bericht van B-Bot.nl. Dat maken we bekend in onze MEEST... TOP 3.

1) Meest... verkocht:

Met stip op nummer 1 staat de Bee-Bot Transparante Pocket mat (op de voet gevolgd door de Bee-Bot himself) 


Deze mat blijkt voor heel veel scholen erg bruikbaar te zijn. Niet alleen om de Bee-Bot op te laten rijden maar ook om gewoon wat te presenteren en op te hangen in de klas of door de school. Een veel gebruikte toepassing blijkt de vulling van de adventskalender te zijn, die dit jaar enorm veel gedownload werd. Heb je nog geen pocket mat? Shop ‘m hier!
IN THE POCKET!

2) Meest... waardevol:


Aan het aantal downloads op onze website te zien mogen we onze “Gratis Downloads” als meest waardevol beoordelen. 

Er is de laatste tijd enorm veel gebruik gemaakt van de gratis pdf’s die zijn te vinden op onze site. De vullingen voor onze pocket dobbelstenen en pocket matten vliegen de deur uit. Super!

 

Klik hier om direct naar de downloads te gaan.

3) Meest... bekeken:


Op onze Facebook pagina is de InO-Bot winactie het meest bekeken:

Bijna 50.000 mensen bekeken dit bericht en giga veel mensen hebben gedeeld! Wauw. Heel gaaf. Daarom hebben we besloten dat deze actie nog één keer te doen! Vanaf morgen (dinsdag 18 december) maak je weer kans op zo’n prachtige robot. En bij ons krijg je er natuurlijk een pakketje stiften bij. 

 

Om mee te doen breng je morgen een bezoek aan onze Facebookpagina. De winnaar maken we tweede kerstdag om 12.00 uur precies bekend. Fijn after-christmascadeau toch?

GOEDE VOORNEMENS VOOR 2019

Image

Voornemen nummer 1:
Van 22 januari t/m 26 januari staan we met een prachtige stand op de NOT in Utrecht. Kom jij ons ook een bezoekje brengen? We nemen prachtige producten mee. We hebben tijdens de NOT ook een nieuw product bij ons: Nicky Pellaers heeft een schitterende Stad Mat ontworpen. Vanaf woensdag 22 januari is deze mat te koop, natuurlijk exclusief bij B-Bot.nl. We staan in Hal 2, Stand E075

Wil jij gratis naar de NOT? Meld je dan hier aan via B-Bot.nl!

 

Voornemen nummer 2:

Zoals hierboven beschreven maken we nogal eens gebruik van de expertise van andere mensen. In het jaar 2019 willen we nog meer gaan samenwerken met bevlogen partners. Dat geeft ons enorm veel energie. Zo gaan we in 2019 Team Milkyway van CoderDojo steunen met een sponsordeal. Bij CoderDojo kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar leren programmeren. Dit wordt helemaal gratis verzorgd door vrijwilligers! En wat denk je? Het afgelopen weekend won Team Milkyway gelijk de eerste plaats voor het robotontwerp van de First Lego League bij het Saxion!

 

En wat denk je van een samenwerking met i3technologies? Dit bedrijf levert schitterende digibordsoftware en de iMO-learn. iMO-LEARN is een actieve zitkubus die is ontworpen om beweging in de klas te bevorderen. Waar kun je deze zitkubus shoppen? Je raadt het al. BIJ ONS!

 

Zo komen nog veel meer samenwerkingsverbanden. Want samen zijn we sterk!

 

Voornemen nummer 3:

3) Ook in 2019 zijn we met B-Bot.nl weer te zien op verschillende Techniekdagen. We zullen zelfs aanwezig zijn op de Techniekdag in Bocholt in ons buurland Duitsland. JAWOHL!

 

Voornemen nummer 4:

We gaan een volledig nieuwe website lanceren met ontzettend veel educatieve robots. Houd onze website, nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws hierover.

 

Voornemen nummer 5:

In 2019 gaan we onze eigen B-Bot programmeerdag organiseren. Dat wordt gaaf! Binnenkort hoor je hier meer over!

HERHALING BUNDELVOORDEEL

We hebben tot eind 2018 heel veel bundels in de aanbieding.

Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Letter Mat en de Detective Mat. Deze mooie matten in combinatie met onze Bots worden in een voordelige bundel geleverd:

 

DOWNLOAD GRATIS LESIDEEËN

Volg ons voor de leukste lesideeën, winacties en nieuwtjes:

 
Facebook
 
Twitter
 
Instagram
 
YouTube
 
Image

Contact


Image

Is deze nieuwsbrief niet voor u bestemd? Klik dan hier om u uit te schrijven. Zeker weten dat u ook onze volgende nieuwsbrief ontvangt? Klik dan hier.


Benieuwd naar nóg meer tips, lesideeën of nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Twitter!