En lees snel verder voor een exclusieve aanbieding

Klik hier als de e-mail niet goed wordt weergegeven.

Week van het geld | Lentespel | Boekenweek

Image

Week van het geld

De week van het geld vindt plaats van 25 t/m 29 maart. Een week vol leuke activiteiten in de klas! Het doel van deze themaweek is om leerlingen te leren omgaan met geld. Hebben jullie al leuke activiteiten georganiseerd omtrent de week van het geld?  

 

Onze euromat is een leuk hulpmiddel voor deze themaweek. Leerlingen leren samen met de Bee-Bot of Blue-Bot welke Europese munteenheden er allemaal zijn en maken er leuke rekensommetjes mee. 

 

Tot en met 29 maart is onze euromat in de aanbieding! In plaats van € 32,95 betaal je nu slechts € 27,95 voor de euromat! 

 

 

Image

LENTESPEL

De eerste zonnestralen van het jaar hebben we al weer gezien, het leek wel lente vorige week! Vol energie van de vitamine D is ons ontwerpteam aan de slag gegaan met het lentespel, speciaal ontworpen voor de transparante mat en de transparante pocketmat. Bij dit spel gaan de leerlingen, samen met de Bee-Bot of Blue-Bot, op zoek naar dieren met hun jongen. Met zowel plaatjes als woordjes is het spel leuk voor leerlingen van groep 1 t/m 4. Het lentespel is gratis te downloaden via onze website!

BOEKENWEEK

23 t/m 31 maart is het boekenweek, een jaarlijks terugkerende week ter promotie van het (Nederlandstalige) boek. Hoe leuk is het om je eigen boek te maken?! Dit is mogelijk met het sprekende fotoalbum. Met dit fotoalbum voeg je je eigen afbeeldingen met tekst toe.Ter ondersteuning hiervan kun je op elke pagina een bericht opnemen. Elke opnameknop bevat 10 seconden opnametijd.

 

Na de boekenweek kun je het sprekende album natuurlijk blijven inzetten, bijvoorbeeld tijdens de dagopeningen of in groep 3 tijdens het leren van de woordjes.

 

Maken jullie ook je eigen boek? Tot en met 31 maart is het sprekend fotoalbum te koop voor € 39,95 in plaats van € 45,95 !

NIEUWE ACCESSOIRES

Image
Image
Image

Tunnels

Maak programmeren met de Bee-Bot en Blue-Bot nóg leuker met deze extra uitdaging. Door gebruik te maken van deze tunnels creëer je een ware 3d belevenis. De tunnels zijn gemaakt van triplex en zijn eenvoudig in elkaar te zetten. De set bestaat uit twee tunnels van 15 x 15 cm en één tunnel van 15 x 30 cm.

Obstakels

Maak een eigen Bee-Bot hinderdisbaan met deze obstakels en daag leerlingen uit de Bee-Bot via het hindernisparcours te programmeren. Het parcours bestaat uit 10 muurelementen, 6 deuren en 2 bogen voor voldoende variatie.

 

 

 

Straattegels 

Creëer eindeloze routemogelijkheden met deze straatkaarten. Met de 25 straatkaarten bouw je een uitdagende weg om te programmeren. De set bestaat uit 25 straatkaarten waarvan 4 eindstukken. De eindstukken kunnen worden gebruikt om complexiteit aan de uitdaging toe te voegen.

 

POLONAISE CHALLENGE

Tot en met morgen kun je nog mee doen met onze polonaise challenge en daardoor kans maken om een setje van 3 schuivers én 3 penhouders te winnen voor de Bee-Bot of Blue-Bot. De spelregels van de polonaise challenge vind je in de bovenste post op onze Facebookpagina.

Volg ons voor de leukste lesideeën, winacties en nieuwtjes:

Image

Contact

Bieslook 2E, Didam
Image

Website

www.b-bot.nl

Is deze nieuwsbrief niet voor u bestemd? Klik dan hier om u uit te schrijven. Zeker weten dat u ook onze volgende nieuwsbrief ontvangt? Klik dan hier.


Benieuwd naar nóg meer tips, lesideeën of nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Twitter!