En lees snel verder voor gratis opdrachtkaarten.

Klik hier als de e-mail niet goed wordt weergegeven.

Paaseieren spel | Ruige Robot | Photon

Image

PAASEIEREN ZOEKEN MET BEE-BOT

De gevulde chocolade eitjes liggen weer in de supermarkt en de tulpen staan weer in bloei, het is bijna Pasen! Speciaal voor dit thema hebben wij een paasspel gemaakt voor de transparante mat of transparante pocketmat

 

Tijdens het spel gaan de leerlingen paaseitjes bij elkaar zoeken op kleur. Om alle paaseitjes te verzamelen moeten ze een bepaalde route afleggen met de Bee-Bot.

 

Binnen no-time kun je aan de slag. Print de kaarten met de paaseieren uit, knip ze op maat, stop ze in de transparante pocketmat en spelen maar. Appeltje, eitje!  

Image

RUIGE ROBOT

Nieuw in de webshop: onze eerste robot voor buiten! Deze ruige robot heeft dezelfde functies als de Bee-Bot en Blue-Bot en is speciaal ontworpen voor robuuste uitdagingen. Met drie verschillende snelheden kunnen leerlingen zelf instellen hoe snel de robot beweegt. Daarnaast beschikt hij over een obstakelsensor die obstakels detecteert en daardoor bij obstakels eerst 45 graden achteruit draait voordat de rest van het programma wordt uitgevoerd.

  

 

Deze prachtige robot is te programmeren met de knoppen aan de bovenkant, met de TacTile reader en met een gratis app.

PHOTON ROBOT

Coming Soon.... Photon Robot! Een robot voor kinderen van alle leeftijden met talloze mogelijkheden! Photon is aan te sturen met diverse apps en groeit mee met het kind. Als de Photon uit de doos komt, kan hij nog helemaal niks. Kinderen helpen de robot om alles te leren - hoe hij beweegt, welke kleuren hij heeft en hoe hij interactie heeft met de omgeving door middel van verschillende sensoren.

 

Wij zijn trots te mogen vertellen dat Photon Robot binnenkort als enige in Nederland verkrijgbaar is in onze webshop. Kun je niet wachten om met deze unieke robot aan de slag te gaan? Per mail is deze nu ook al via ons te bestellen! De Photon Robot kost €219,99. 

 

De Photon Robot is vanaf begin mei leverbaar.

LEREN EN LESGEVEN

 

Op woensdag 10 april staan we op het congres ‘Leren en Lesgeven’ in het Beatrix theater te Utrecht. Dit jaar staan de onderwerpen brein, gedrag en leren centraal. Rondom dit thema zijn diverse workshops te volgen. 

 

Bij onze stand vertellen we je graag alles over onze doorlopende leerlijn en de

bijpassende bots. Zien we jou daar?

 

 

 

 

 

TECHNIEKDAG DE LIEMERS

Aanstaande zaterdag 6 april staan we op Techniekdag de Liemers in Beek. Op deze techniekdag kunnen kinderen zien er ervaren hoe leuk techniek is. Wij laten deze dag zien hoe leuk onze bots, matten en accessoires zijn en vertellen je graag meer over de doorlopende leerlijn.

 

Ook geven we deze dag een Bee-Bot en een workshop voor een hele klas weg! Zien we jou daar?

 

 

 

Volg ons voor de leukste lesideeën, winacties en nieuwtjes:

Image

Contact

Bieslook 2E, Didam
Image

Website

www.b-bot.nl

Is deze nieuwsbrief niet voor u bestemd? Klik dan hier om u uit te schrijven. Zeker weten dat u ook onze volgende nieuwsbrief ontvangt? Klik dan hier.


Benieuwd naar nóg meer tips, lesideeën of nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Twitter!